Inloggen Neem contact op

AED apparaten en producten

Waar kunnen we je mee helpen?


Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een aantal vragen die vaker gesteld worden met de antwoorden. Mocht je je antwoord toch niet kunnen vinden, neem dan gerust contact met ons Service Center op via +31 (0)499 49 00 16.
We helpen je graag verder!

 

Heb je een AED-Partner all-in serviceovereenkomst dan kan je 24 uur per dag, 7 dagen per week hiervan een melding doen. Binnen 6 uur (ook buiten kantooruren) lossen wij het op. Telefonisch of indien nodig op locatie.

Mocht reparatie door de servicemonteurs op locatie niet mogelijk zijn, dan zorgt AED-Partner voor een goed werkende leen AED. Zo ben je altijd verzekerd van een levensreddend apparaat.

Heb je geen serviceovereenkomst, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.


Storing melden?

Neem dan contact met ons Service Center op via +31 (0)499 49 00 16.


Heb je een AED-Partner serviceovereenkomst dan kan je 24 uur per dag, 7 dagen per week hiervan een melding doen. Binnen 6 uur (ook buiten kantooruren) zijn wij op locatie om het op te lossen.

Onze servicemonteur vervangt de onderdelen zoals elektroden, batterij of safeset. Indien nodig lezen we de AED uit (ECG-gegevens/hartfilm) en sturen we deze naar de behandelend arts.

Heb je geen serviceovereenkomst? Of een inzet melden?
Neem dan contact met ons Service Center op via +31 (0)499 49 00 16.


Wil je altijd verzekerd zijn van een goed werkende AED, dan is het verstandig om een serviceovereenkomst af te sluiten. Jaarlijks onderhoud en het tijdig vervangen van onderdelen dragen bij aan de levensduur van de AED. Bij een calamiteit kan dit het verschil maken tussen leven en dood. Op deze manier is je AED gegarandeerd van optimale inzetbaarheid voor het redden van een mensenleven.

Voor het afsluiten van een serviceovereenkomst neem contact op ons Service Center op via +31 (0)499 49 00 16.


De houdbaarheid van de batterij is afhankelijk van het merk en type AED.
De vervaldatum staat niet op de batterij omdat het onbekend is wanneer deze in de AED wordt geplaatst. De levensduur begint pas als de batterij is geïnstalleerd.

De houdbaarheid van de elektroden verschilt per AED. De vervaldatum staat op de verpakking. Omdat de elektroden kunnen uitdrogen is het raadzaam om deze tijdig te vervangen voor een goed werkende AED.

Voor zowel de levensduur van de batterij als de elektroden geldt dat het belangrijk is dat deze niet blootgesteld worden aan extreme temperatuurwisselingen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de vervaldatum houdbaarheid van jouw batterij en elektroden? Meld je AED dan gratis bij ons aan.


 
AED-Partner

Contactgegevens NL

AED-Partner Nederland

Ekkersrijt 4301

5692 DJ Son

T: +31 (0)499 49 00 16

M: info@aedpartner.nl

Contactgegevens BE

AED-Partner België

Everselstraat 133

3580 Beringen

T: +32 (0)11 42 03 45

M: info@aedpartner.be

logo