Inloggen Neem contact op

Projecten en ervaringen

Wat klanten zeggen

Wat zijn we dankbaar voor al onze samenwerkingen!
Goed om te horen wat onze klanten vinden.

 
Nico Boerman
Manager Security en Bedrijfshulpverlening bij Technische Unie
Meteen na ons akkoord op de offerte, belde Chantal ons op met ‘Bedankt, hartstikke leuk!’ en heeft ze alles tot in de puntjes geregeld. Inmiddels zijn onze nieuwe Mindray AED’s binnen en zijn we bezig om ze te plaatsen. Mooi is dat we de draagbeugels van de oude AED’s kunnen hergebruiken; de nieuwe AED’s passen daar inclusief draagtas perfect in.
Annemieke Sindorf
Projectleider Sintvoorieder1
Onlangs hebben we in ons pakhuis een mooie stap in veiligheid op de werkvloer kunnen zetten: in onze koffiecorner hangt naast de EHBO-doos nu ook een AED. Goed in het zicht, zodat iedereen ‘m snel kan pakken als dat nodig is. Voor ons als stichting extra bijzonder dat we de AED cadeau hebben gekregen. Dank jullie wel!
Cesar Pasmans
Programmamanager Huurderstevredenheid a.i. bij Vesteda
Vanaf het eerste contact is alles snel en goed geregeld! AED-Partner heeft de AED’s bij ons hoofdkantoor in Amsterdam opgehaald en volledig gecontroleerd. Ook hebben we meteen voor alle AED’s een serviceovereenkomst afgesloten. Zo weten we zeker dat ze altijd aan de eisen voldoen.
Harrie van der Velde
Eigenaar Human Care Weert
Ik belde de klantenservice op toen mijn bestelde AED-batterij nog niet binnen was. Wat bleek: de batterij was per abuis naar mijn oude woonadres verstuurd. Toen ik vertelde waarom ik de batterij nodig had, wilde AED-Partner graag helpen. Niet alleen werd mijn bestelling dezelfde dag nog persoonlijk bij mij thuis gebracht, óók kreeg ik een Franstalige AED om te doneren aan een van de ziekenhuizen. Geweldig!
McDonald's
McDonald's Nederland
We vinden het belangrijk om continu een veilige omgeving en beleving te creëren voor onze bezoekers en ons personeel. We pakken die verantwoordelijkheid met beide handen aan. Zo zorgen we er onder andere voor dat er AED’s beschikbaar zijn in geval van nood.
Gerard van Voorst
Financial Controller en Hoofd BHV
Bij Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe vinden we de veiligheid van onze bezoekers heel belangrijk. We willen graag dat er overal waar publiek kan komen, een AED voorhanden is. Best een uitdaging op een park van 5.400 hectare. Daarom hebben we 6 extra AED’s op de buitenvoorzieningen laten plaatsen.
François Watervoort
Voorzitter Stichting Uden Hartveilig
Toen Chantal en Bart mijn verhaal hoorden, boden ze direct aan om Stichting Hartveilig Uden te helpen. Geweldig! AED-Partner heeft geheel kosteloos de AED’s gecontroleerd en daar waar nodig onderdelen gratis vervangen. Een gebaar dat ontzettend positief door de stichting is ontvangen. We hebben onze AED-Partner gevonden!
Gert de Hoop
Materieelbeheer bij VolkerWessels Materieel & Logistiek
De AED’s die wij aan onze eigen bouworganisaties verhuren komen o.a. in bedrijfsbussen, units en speciale EHBO-containers te liggen, maar hangen soms ook buiten in barre weersomstandigheden op bouwterreinen. Wat de situatie ook is, we willen dat onze AED’s altijd gebruiksklaar zijn. Daarom bestellen we al ruim 10 jaar bij AED-Partner.
Michael Haverkamp
Verkoopmanager bij gebiedsontwikkelaar AM
AM heeft, met behulp van AED-Partner, in haar nieuwbouwprojecten automatische externe defibrillators (AED’s) geplaatst en is hiermee de eerste gebiedsontwikkelaar die bijdraagt aan een landelijk dekkend AED-netwerk van 24/7 geregistreerde AED’s. Gezondheid en gelukkig leven staan voorop!
Geertje van Keulen
Channel Marketing Manager
Ik ben heel trots dat we deze mijlpaal samen hebben kunnen realiseren. Dankzij de gezamenlijke inspanningen van de Philips Foundation, Stichting Eindhoven Hartveilig, AED-Partner en vele vrijwilligers is er een solide basis gelegd voor een dekkend netwerk in de stad Eindhoven.
Ivo & Bas, Enexis
Enexis monteurs
We keken elkaar aan en twijfelden geen moment! Op zo’n moment denk je er niet bij na wat je aan kunt treffen, je handelt alleen maar zoals jij denkt dat goed is.” Ivo en Bas renden met de AED naar het slachtoffer en deze werd meteen aangesloten.
 
AED-Partner

Contactgegevens NL

AED-Partner Nederland

Ekkersrijt 4301

5692 DJ Son

T: +31 (0)499 49 00 16

M: info@aedpartner.nl

Contactgegevens BE

AED-Partner België

Everselstraat 133

3580 Beringen

T: +32 (0)11 42 03 45

M: info@aedpartner.be

logo