Inloggen Neem contact op

Over AED-Partner

Wie is AED-Partner?

AED-Partner is de nummer 1 totaalleverancier van AED’s in de Benelux. Bij ons kun je terecht voor het grootste assortiment AED’s en toebehoren én het onderhoud van jouw AED(‘s). In onze webshop kun je snel en gemakkelijk zelf bestellingen plaatsen. Ook heeft AED-Partner een eigen klantenportaal waar je overzichtelijk al jouw orders, facturen, AED’s en de houdbaarheid van batterijen en elektroden vindt. Heb je vragen, bijvoorbeeld welke AED je het beste kunt kopen? Onze customer service staat voor je klaar met vertrouwd en goed advies.

AED-Partner in Nederland en België

AED-Partner is de handelsnaam van Vivon Nederland B.V. in Nederland en Vita Nova Supra NV in België. Beide partijen zijn al sinds 2003 toonaangevend en merkonafhankelijk leverancier van AED’s, elektroden, batterijen, AED-kasten, reanimatiepoppen en accessoires.

Door onze gezamenlijke kennis en expertise kunnen we je vanuit beide organisaties een nog hoger serviceniveau bieden. Onze klanten staan voor ons beide centraal en dit is dan ook de aanzet geweest om samen onze doelen na te streven. Tezamen hebben we al meer dan 50.000 AED’s geleverd en dragen we op deze manier bij aan een hartveilige maatschappij.


Milieu en duurzaamheid

We nemen onze verantwoordelijkheid voor de impact van onze organisatie op het milieu en de maatschappij. Duurzaam of maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zien wij als een integrale visie op ondernemerschap.
In de praktijk betekent: het benutten van kansen voor een beter milieu, een beter welzijn van de medewerkers en de maatschappij én het nastreven van een hoger bedrijfsrendement bij alle bedrijfsbeslissingen. We houden binnen onze bedrijfsvoering de M3-pijler aan, waarbij we inzetten op mens, milieu en materieel. Voor milieu richten we ons vooral op ons energieverbruik, onze afvalproductie en de manier waarop we met de schadelijke stoffen van onze producten omgaan. Op het gebied van materieel gaan we waar mogelijk voor circulariteit.

Lees meer in onze milieuvisie.


Onderdeel van SK FireSafety Group/Chubb Fire & Safety

AED-Partner is onderdeel van de SK FireSafety Group/Chubb Fire & Safety, wat weer onder de APi Group valt, de wereldwijd marktleider in veiligheid. Op het gebied van milieu en duurzaamheid houdt AED-Partner vergelijkbare waarden aan als andere leden van de organisatie.

 
AED-Partner

Contactgegevens NL

AED-Partner Nederland

Ekkersrijt 4301

5692 DJ Son

T: +31 (0)499 49 00 16

M: info@aedpartner.nl

Contactgegevens BE

AED-Partner België

Everselstraat 133

3580 Beringen

T: +32 (0)11 42 03 45

M: info@aedpartner.be

logo