Inloggen Neem contact op


AED apparaten en toebehoren

Waar moet ik op letten bij de aanschaf?


Het is belangrijk dat een hulpverlener aan de slag kan met een gebruiksklare AED.
Daarom raden we je aan om naast de aanschaf van een AED net zoveel aandacht te besteden aan bijvoorbeeld de AED kast waar het apparaat in moet komen te hangen. Denk aan de juiste locatie voor het ophangen van de AED, de zichtbaarheid en het gemakkelijk kunnen vinden van deze locatie.

Wil je bij de aankoop van een AED apparaat alles van a tot z goed regelen?

Wij helpen je met waar je op moet letten bij het kiezen van een AED, de noodzakelijke toebehoren en het onderhoud van een AED.


Er zijn veel verschillende soorten AED's.
Let bij de aanschaf van een defibrillator op de volgende punten:

- Waar wordt de AED geplaatst? Binnen, buiten, in een bedrijf of in een openbare ruimte?
- Beschikt het apparaat over reanimatiefeedback?
- Is de AED binnen de 6 minuten opgehaald en bij het slachtoffer?
- Welke specificaties zijn belangrijk?
- Wordt de AED in een vochtige of stoffige ruimte geplaatst?
- Wordt de AED ingezet in een ruimte met veel lawaai?
- Moet de AED één- of meertalig zijn?Hulp nodig bij het kiezen en kopen van een AED? Of wil je een productdemonstratie?

Neem gerust contact met ons Service Center op via +31 (0)499 49 00 16.

 

Welke producten mag je niet vergeten náást de AED?

Welke producten mag je niet vergeten náást de AED?

Om een optimale inzetbaarheid van een AED te garanderen dient de AED altijd gebruiksklaar te zijn. De kwaliteit en werking van de AED zijn onafscheidelijk verbonden aan een succesvolle reanimatie. Let bij de aanschaf op de betrouwbaarheid, reanimatie ondersteuning en het juiste schokbare ritme.

Bekijk onze AED apparaten

Er zijn verschillende voordelen om de AED in een AED kast te plaatsen:

Hoge stofdichtheid - Wordt de AED in een stoffige of vochtige ruimte geplaatst?
Hoge slagvastheid
- Hoe sterker en steviger de kast hoe meer het beschermd tegen beschadigingen.
Grotere herkenbaarheid
- De AED valt meer op in een kast, hierdoor kan de hulpverlener sneller de AED vinden, wat de overlevingskansen van het slachtoffer vergroot.

Bekijk alle AED kasten

Er zijn een aantal factoren die de levensduur beïnvloeden van een batterij. Zo hebben de omgevingstemperatuur en het aantal toegediende schokken invloed op de levensduur van de batterij.
Heb je de batterij gecontroleerd en moet deze nodig vervangen worden? Bij AED-Partner vind je een uitgebreid assortiment AED batterijen van de bekende merken.

Bekijk ons assortiment AED batterijen

Wil je altijd verzekerd zijn van een goed werkende AED, dan is het verstandig om een serviceovereenkomst af te sluiten. Jaarlijks onderhoud en het tijdig vervangen van onderdelen dragen bij aan de levensduur van de AED. Bij een calamiteit kan dit het verschil maken tussen leven en dood. Kortom op deze manier is je AED gegarandeerd van optimale inzetbaarheid voor het redden van een mensenleven.

Bekijk onze serviceovereenkomsten

Bij een reanimatie spelen de elektroden een cruciale rol. Ze worden op de borstkas geplakt en middels de elektroden kan de defibrillator overgaan tot het geven van een schok.
Je vervangt de elektroden wanneer de houdbaarheid is verlopen of wanneer de AED elektroden zijn gebruikt. Nieuwe AED elektroden nodig? AED-Partner helpt je graag verder.

Bekijk het aanbod elektroden

Elke AED vereist een dagelijkse controle, zoals beschreven in de handleiding. Wij hebben een service die dit automatisch en altijd voor je doet: AED-Check.
AED-Check biedt, samen met het AED Service All-in Remote onderhoud, optimale zekerheid en opvolging wanneer de AED gebruikt is.

Bekijk onze AED Check service

Een tas en/of koffer geeft je AED apparaat een optimale bescherming. Bij gebruik van de AED is deze gemakkelijk mee te nemen en heb je altijd alle accessoires (zoals een gebruikerset en beademingsmasker) bij de hand. Het assortiment AED draagtassen en koffers van AED-Partner bevat onder andere de merken: Philips, Zoll, Cardiac Science, Physio-Control, Peli en Primedic.


Bekijk de draagtassen en koffers

Een rescue kit is onmisbaar bij een hartstilstand! Om snel te kunnen handelen bevat de AED rescue kit enkele noodzakelijke hulpmiddelen. De hulpverlener kan hierdoor sneller, hygiënischer en effectiever te werk gaan.

Bekijk de onze rescue kits

Iedere seconde telt, dus het is heel belangrijk dat de hulpverlener gemakkelijk de AED kan vinden. AED-Partner levert stickers en borden om de zichtbaarheid te vergroten. Het is ook mogelijk om met pijlen de looproute aan te geven.

Bekijk de mogelijkheden

Heb je een AED dan is het belangrijk dat je weet hoe je deze kunt gebruiken.
Ook leer je hoe je een hartritmestoornis herkent en hoe je het hart door middel van reanimatie weer op gang kunt brengen.

Onze reanimatietrainingen worden gegeven volgens de richtlijnen van NRR en de deelnemers ontvangen na deelname ook een certificaat.

Geïnteresseerd in een training?
Neem gerust contact met ons Service Center op via +31 (0)499 49 00 16.

 
 
AED-Partner

Contactgegevens NL

AED-Partner Nederland

Ekkersrijt 4301

5692 DJ Son

T: +31 (0)499 49 00 16

M: info@aedpartner.nl

Contactgegevens BE

AED-Partner België

Everselstraat 133

3580 Beringen

T: +32 (0)11 42 03 45

M: info@aedpartner.be

logo