Inloggen Neem contact op
Terug naar klantcases
Stichting Uden Hartveilig met logo


Stichting Uden Hartveilig

Een steuntje in de rug voor Stichting Uden Hartveilig


Veel AED-netwerken in Nederland worden ‘gedragen’ door vrijwilligers. Zo ook in de (fusie)gemeente Maashorst in Noord-Brabant. De Stichting Uden Hartveilig* zet zich daar in voor een optimale spreiding van goed werkende AED’s én het opleiden van zoveel mogelijk mensen om te kunnen reanimeren. Mooi werk!

Eén van die vrijwilligers is François Watervoort: “Vanuit de stichting willen we ervoor zorgen dat er overal in de gemeente binnen de kritische grens van 6 minuten een operationele AED beschikbaar is. Onderhoud speelt daarbij een cruciale rol. Alle AED’s binnen en buiten moeten regelmatig gecontroleerd worden. Een flinke uitdaging, want we hebben maar weinig vrijwilligers.

Toen onlangs onze vaste leverancier in AED’s overleed, moesten we noodgedwongen op zoek naar een nieuwe partij. Maar wie? Ik wist dat één van onze vrijwilligers bij AED-Partner werkte, dus belde ik hem eens op. Hij zocht toevallig precies een brandinstructeur om een BHV-les te geven. Ik help graag, dus zo gezegd, zo gedaan.

Na de les liep ik toevallig Chantal en Bart van AED-Partner tegen het lijf. Dat heeft zo moeten zijn: toen ze mijn verhaal hoorden, boden ze direct aan om de stichting te helpen. Geweldig! AED-Partner heeft geheel kosteloos de AED’s gecontroleerd en daar waar nodig onderdelen gratis vervangen. Een gebaar dat ontzettend positief door de stichting is ontvangen. We hebben onze AED-Partner gevonden. We kijken uit naar een lange samenwerking!


* In verband met de fusie van (voormalige) gemeenten Uden en Landerd tot de gemeente Maashorst, zal de stichting binnenkort een nieuwe naam krijgen: Stichting Maashorst Hartveilig.


François Watervoort
Voorzitter
Stichting Uden Hartveilig

 
AED-Partner

Contactgegevens NL

AED-Partner Nederland

Ekkersrijt 4301

5692 DJ Son

T: +31 (0)499 49 00 16

M: info@aedpartner.nl

Contactgegevens BE

AED-Partner België

Everselstraat 133

3580 Beringen

T: +32 (0)11 42 03 45

M: info@aedpartner.be

logo