Inloggen Neem contact op
Terug naar klantcases
AED-Partner controleert en plaatst AED's op voor Vesteda


Vesteda

Hartveilig wonen bij Vesteda


Vesteda is woningbelegger en -verhuurder van bijna 28.000 appartementen en eengezinswoningen in Nederland. Hun doel: de beste verhuurder van Nederland worden. En daarvoor zijn ze goed op weg. Zo streeft Vesteda ernaar dat 99% van de woningen in 2024 een groen energielabel heeft. Ook maakt Vesteda zich sterk voor veilig wonen in én rondom de Vesteda-woningen. En dat is waar AED’s om de hoek komen kijken!

Een paar jaar terug ontstond bij Vesteda al het idee om diverse appartementencomplexen te voorzien van een AED. Bij een online AED-verkooppunt zijn toen 35 AED’s besteld. Ongeveer de helft daarvan is destijds opgehangen en de overige AED’s belandden in de voorraadkast.

Anno 2023 wilde Vesteda ook deze partij AED’s laten plaatsen. Cesar Pasmans is hier vanuit Vesteda bij betrokken: “Via via kwamen we bij AED-Partner uit en dat bleek een goede keuze. Vanaf het eerste contact is alles snel en goed geregeld! AED-Partner heeft de AED’s bij ons hoofdkantoor in Amsterdam opgehaald en volledig gecontroleerd. Ook hebben we meteen voor alle AED’s een serviceovereenkomst afgesloten. Zo weten we zeker dat ze altijd aan de eisen voldoen.

De juiste locaties

Met hulp van onze regiokantoren, HartslagNu en AED-Partner hebben we bepaald waar de AED’s het beste tot hun recht kunnen komen. Ons uitgangspunt was om niet alleen onze huurders te helpen, maar ook een bijdrage te leveren aan de landelijke dekking van AED’s. Waar mogelijk hebben we daarom gekozen voor plaatsing in de publieke ruimte.

Van plan naar plaatsing

AED-Partner heeft het contact met de huismeesters en de plaatsing van de AED’s verzorgd. “Dat is allemaal hartstikke soepel verlopen. We zijn blij met AED-Partner. Mede dankzij jullie behulpzaamheid is alles netjes en snel geregeld!

Cesar Pasmans
Programmamanager Huurderstevredenheid a.i.
Vesteda

 
AED-Partner

Contactgegevens NL

AED-Partner Nederland

Ekkersrijt 4301

5692 DJ Son

T: +31 (0)499 49 00 16

M: info@aedpartner.nl

Contactgegevens BE

AED-Partner België

Everselstraat 133

3580 Beringen

T: +32 (0)11 42 03 45

M: info@aedpartner.be

logo