Inloggen Neem contact op
Terug naar klantcases
Sintvoorieder1 neemt de AED van AED-Partner in ontvangst


Sintvoorieder1

Een cadeau voor Sintvoorieder1


Ieder kind verdient een cadeau van de Sint. Toch krijgen veel kinderen die opgroeien in (verborgen) armoede op 5 december vaak geen cadeau. Gelukkig is Stichting Sintvoorieder1 er! Deze stichting zorgt dat de Sint ieder jaar ook aan deze kinderen denkt.

Een stichting met zo’n mooi initiatief steunen we als AED-Partner graag. Onlangs doneerden we daarom een cadeau: een AED voor de vrijwilligers!

Van een paar honderd cadeaus naar 30.000 cadeaupakketten

Het idee achter Sintvoorieder1 ontstond in 2010 aan de keukentafel van een moeder. Ze bedacht een actie om honderden kinderen in arme gezinnen ook een cadeau te geven met Sinterklaas. En met succes! Inmiddels is dit initiatief uitgegroeid tot een officiële stichting met 75 vaste vrijwilligers die jaarlijks zo’n 30.000 kinderen blij maken met een cadeaupakket. En dat aantal groeit: elk jaar hebben meer kinderen een pakket nodig.

Een (hart)veilig pakhuis

Om al die pakketten op tijd klaar te maken, heeft Sintvoorieder1 net een nieuw pakhuis. Annemieke Sindorf werkt daar aan de veiligheid op de werkvloer: “In het pakhuis zijn geregeld grote groepen vrijwilligers tegelijkertijd bezig. Een ongeluk zit dan in een klein hoekje. Iemand kan bijvoorbeeld onwel worden. Er is daarom sinds kort altijd een BHV’er aanwezig.

Onlangs hebben we ook een andere mooie stap in veiligheid kunnen zetten: in onze koffiecorner hangt naast de EHBO-doos nu ook een AED. Goed in het zicht, zodat iedereen ‘m snel kan pakken als dat nodig is. Voor ons als stichting extra bijzonder dat we de AED cadeau hebben gekregen. Dank jullie wel!”


Annemieke Sindorf
Projectleider
Sintvoorieder1


Op de foto: vrijwilligster Barbara de Jeu neemt de AED van AED-Partner in ontvangst.

 
AED-Partner

Contactgegevens NL

AED-Partner Nederland

Ekkersrijt 4301

5692 DJ Son

T: +31 (0)499 49 00 16

M: info@aedpartner.nl

Contactgegevens BE

AED-Partner België

Everselstraat 133

3580 Beringen

T: +32 (0)11 42 03 45

M: info@aedpartner.be

logo