Inloggen Neem contact op
Terug naar klantcases
Nieuwe AED's voor groothandel Technische Unie


Technische Unie

AED’s voor de werkvloer én de Roparun


Technische Unie is een groothandel in technische installatiematerialen voor bouw, installatie en industrie. Groothandel met de nadruk op GROOT: bij elkaar werken er maar liefst 2.200 mensen. Hoe zorg je dat zij allemaal (hart)veilig kunnen werken? Onder meer met AED’s!

Nico Boerman is Manager Security en Bedrijfshulpverlening bij Technische Unie:
“We hebben in totaal ongeveer 50 AED’s, verspreid over diverse vestigingen en pick-up points. Het onderhoud van deze AED’s regelen we zelf: we vervangen de batterijen en elektroden al 17 jaar binnenshuis. Dit jaar kwamen we echter op het punt dat een groot deel van die AED’s hun maximale leeftijd bereikt hadden: ze waren echt toe aan vervanging. In het verleden zijn we al eens goed en snel door AED-Partner geholpen en daarom klopten we weer bij hen aan voor advies. En dat is wederom goed bevallen!

Meteen na ons akkoord op de offerte, belde Chantal ons op met ‘Bedankt, hartstikke leuk!’ en heeft ze alles tot in de puntjes geregeld. Inmiddels zijn onze nieuwe Mindray AED’s binnen en zijn we bezig om ze te plaatsen. Mooi is dat we de draagbeugels van de oude AED’s kunnen hergebruiken; de nieuwe AED’s passen daar inclusief draagtas perfect in.”


Nóg meer AED’s: AED-Partner sponsort Roparun

Ook buiten de werkvloer is Technische Unie in de weer met AED’s. Elk jaar doet het bedrijf namelijk mee aan de Roparun: een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam. Het doel: geld ophalen voor palliatieve zorg voor mensen met kanker. Een avontuur voor het leven dus.

Naast genoeg eten, drinken en verbanddozen nemen de teams van Technische Unie sinds een paar jaar ook altijd enkele AED’s mee. Nico: “AED-Partner heeft deze AED’s voor het derde jaar op rij gesponsord. Dank jullie wel! Mede dankzij jullie sponsoring zijn onze teams ook dit jaar weer veilig gefinisht én hebben we € 58.100,- op kunnen halen!”

Nico Boerman
Manager Security en Bedrijfshulpverlening
Technische Unie


 
AED-Partner

Contactgegevens NL

AED-Partner Nederland

Ekkersrijt 4301

5692 DJ Son

T: +31 (0)499 49 00 16

M: info@aedpartner.nl

Contactgegevens BE

AED-Partner België

Everselstraat 133

3580 Beringen

T: +32 (0)11 42 03 45

M: info@aedpartner.be

logo