Inloggen Neem contact op
Terug naar klantcases
Picnic online supermarkt


Picnic online supermarkt

Het is van grote waarde om dit goed geregeld te hebben


‘Wij groeien als bedrijf best hard, we zijn druk bezig met het opzetten van verschillende fulfilment centra en verdeelpunten in heel Nederland.’ Picnic is een bedrijf dat duurzaam boodschappen in 100% elektrische autootjes thuis bezorgt, want het milieu is ontzettend belangrijk.

Het verschil maken bij een incident

In het verleden is er een voorval geweest op een vestiging van iemand die onwel werd en vanaf dat moment heeft Picnic besloten om elke (nieuwe) vestiging te voorzien van 2 AED’s. ‘Sindsdien zijn er een aantal incidenten geweest, waarin we het verschil hebben kunnen maken omdat er een Automatische Externe Defibrillator voorhanden was. We zorgen er ook voor dat onze mensen een BHV opleiding krijgen en weten hoe je een AED apparaat moet gebruiken’.

AED-Partner is onze vaste leverancier en onderhoudspartner. ‘Het past heel goed, zij kunnen leveren wat wij nodig hebben en kunnen heel goed meegaan in de schaalbaarheid.
We groeien snel en AED-Partner kan snel meeschakelen. Ook belangrijk: zij zorgen dat de AED’s altijd up and running zijn op locatie’.

Wat het voor ons speciaal maakt, is dat er al een paar keer een mensenleven gered is. Daarom is het van grote waarde om dit goed geregeld te hebben.


Stefan Tjeerdsma
Regional lead
Picnic

 
AED-Partner

Contactgegevens NL

AED-Partner Nederland

Ekkersrijt 4301

5692 DJ Son

T: +31 (0)499 49 00 16

M: info@aedpartner.nl

Contactgegevens BE

AED-Partner België

Everselstraat 133

3580 Beringen

T: +32 (0)11 42 03 45

M: info@aedpartner.be

logo