Inloggen Neem contact op
Terug naar klantcases


McDonald’s

Als grootste restaurantketen zorgen we voor een veilige beleving!


In Nederland bezoeken elke week ruim 3,2 miljoen bezoekers een McDonald’s. De Franchisenemers en restaurant teams van McDonald’s Nederland werken er elke dag aan om al die bezoekers good times te bezorgen met lekkere producten en een excellente service. McDonald’s is echt een plek waar je je altijd welkom voelt.

McDonald’s Nederland vindt het belangrijk om hierbij continu een veilige omgeving en beleving te creëren voor haar bezoekers en personeel. “We pakken die verantwoordelijkheid met beide handen aan. Zo zorgen we er onder andere voor dat er AED’s beschikbaar zijn in geval van nood."

AED-Partner helpt McDonald’s hierbij sinds 2018: AED-Partner levert én onderhoudt sinds dat jaar alle AED’s en AED-toebehoren voor McDonald's restaurants in Nederland. In 2018 is gestart met een grote bestelling AED’s en sindsdien wordt ook steeds elk nieuw filiaal van een Automatische Externe Defibrillator van AED-Partner voorzien.

Doordat het contact tussen de Franchiseondernemers en AED-Partner rechtstreeks verloopt, is er altijd een directe lijn voor toegepast advies en service. En dat werkt heel prettig samen, vinden zowel wij van AED-Partner, als McDonald’s zelf: “Onze jarenlange samenwerking zorgt voor hartveilige restaurants!

McDonald’s

 
AED-Partner

Contactgegevens NL

AED-Partner Nederland

Ekkersrijt 4301

5692 DJ Son

T: +31 (0)499 49 00 16

M: info@aedpartner.nl

Contactgegevens BE

AED-Partner België

Everselstraat 133

3580 Beringen

T: +32 (0)11 42 03 45

M: info@aedpartner.be

logo