Inloggen Neem contact op
Terug naar klantcases
EHV hartveilig


Stichting Eindhoven Hartveilig

We werken aan een veilige leefomgeving

Stichting Eindhoven Hartveilig (EHV) heeft zich het doel gesteld Eindhoven op wijkniveau hartveilig te maken. Ze willen de keten van overleving bij reanimatie optimaliseren, zodat de AED sneller ter plaatse is voor mensen met een hartstilstand. Dit doet EHV door het geven van voorlichting over reanimeren en defibrilleren en het stimuleren van het gebruik van Automatische Externe Defibrillatoren (AED’s).


Er zijn in de afgelopen periode 40 extra AED’s geplaatst op verschillende locaties in Eindhoven. Met de hulp van o.a. 2900 burgerhulpverleners wordt er gewerkt aan een veilige leefomgeving en buurt.

AED-Partner past bij de realisatie van onze missie

AED-Partner heeft deze Automatische Externe Defibrillatoren en de AED kasten geleverd en geïnstalleerd én voorziet in het onderhoud en de nazorg als er een inzet is geweest.

‘AED-Partner is altijd heel adequaat en efficiënt!’. Wat de relatie vooral waardevol maakt is dat AED-Partner veel kennis in huis heeft, heel snel schakelt, open is in de communicatie en in ons geval dichtbij huis is.

De missie van Stichting Eindhoven Hartveilig is: ‘Vergroten van de slagingskans van de reanimatie en hier draagt AED-Partner zeker aan bij.’

‘Altijd een snelle levering van de bestelde producten en als het op dat moment niet leverbaar is, wordt er naar een goede oplossing gezocht.’


Henny Pietersma
Voorzitter/secretaris
Stichting Eindhoven Hartveilig

 
AED-Partner

Contactgegevens NL

AED-Partner Nederland

Ekkersrijt 4301

5692 DJ Son

T: +31 (0)499 49 00 16

M: info@aedpartner.nl

Contactgegevens BE

AED-Partner België

Everselstraat 133

3580 Beringen

T: +32 (0)11 42 03 45

M: info@aedpartner.be

logo