Inloggen Neem contact op
Terug naar klantcases
BAM_ AED Klanctase


BAM Infra Verkeerstechniek

Onze mensen moeten in een veilige omgeving kunnen werkenBAM heeft een heel mooi project in de vorm van de Stadsbaantunnel in gemeente Utrecht. De tunnel is aangelegd om een grootschalige stadsontwikkeling bovenop de tunnel en bij het station Utrecht Leidsche Rijn mogelijk te maken. De onderhoudsprotocollen en -regime zijn voor tunnels heel strikt en dus ook voor de Stadsbaantunnel. Een aantal keren per jaar zijn er onderhoudsmomenten, waarop de tunnel nachtelijk gesloten wordt. Op zo’n moment wordt er met man en macht met een heel team gewerkt aan wat er op de planning staat. En aan het oplossen van de storingen die bijvoorbeeld ontstaan hierdoor. ‘Echt aanpoten!’. Op zo’n moment kunnen er wel 60 à 70 man rondlopen in allerlei ruimtes binnen de tunnel.

Veiligheid staat echt voorop bij BAM

Dus mocht er iets gebeuren, dan is het heel belangrijk dat de juiste hulpmiddelen binnen handbereik zijn. Binnen dit project is er een bijzondere afspraak gemaakt met de gemeente Utrecht; samen met BAM hebben zij de aanschaf van een AED bekostigd.

Er is contact gelegd met AED-Partner en zij hebben er heel snel voor gezorgd dat er een AED geplaatst werd in de tunnel. ‘Vòòr de aankomende onderhoudsnacht, daar zijn we super content mee!’. Er werd goed advies gegeven over bijvoorbeeld welk type AED het beste geschikt is in een dergelijke omgeving en welke kast erbij moest komen’.

Het ging nu om 1 AED, maar daar komt in de toekomst wellicht verandering in, we hebben nog meer projecten lopen en in het verschiet.

'Alle lof! We werden serieus genomen en voorzien van uitstekend advies'

Floris Lobé
Technisch Specialist, Business Consultant
BAM Infra Verkeerstechniek

 
AED-Partner

Contactgegevens NL

AED-Partner Nederland

Ekkersrijt 4301

5692 DJ Son

T: +31 (0)499 49 00 16

M: info@aedpartner.nl

Contactgegevens BE

AED-Partner België

Everselstraat 133

3580 Beringen

T: +32 (0)11 42 03 45

M: info@aedpartner.be

logo